fbpx

Zelf aan de slag? Wordt NU meester over JOUW LEVEN

Iedere online cursus is erop gericht om jou te leren via meditatie, visualisatie en andere technieken, hoe je op een makkelijke manier inzicht, antwoorden en oplossingen krijgt voor jouw persoonlijke thema’s. Thema’s kunnen gaan over:

  • Weinig of geen (zelf) vertrouwen,
  • Diepe onverklaarbare angsten.
  • Je grenzen niet goed kunnen aangeven.
  • Geen nee durven zeggen.
  • Hooggevoeligheid en niet weten hoe je daarmee om kan gaan.
  • Steeds de “verkeerde mensen, partner” aantrekken.
  • Niet tot actie kunnen overgaan. Je blijft hangen, weet dit ook, maar je kunt er niets aan doen. Het gevoel hebben dat je tegen gehouden wordt.
  • De wereld ervaren als “negatief”.

Al deze gevoelens en emoties beperken je in je levensvreugde. Ze beperken je op allerlei levensgebieden zoals:

Gezondheid / Welzijn
Financiële overvloed
Werk / Baan / Passie
Familie / Relaties

HEALING VOOR JEZELF

Healing is de BASIS van iedere online cursus gegeven door Anita Poelman. Healing kun je ervaren op allerlei lagen van je bewustzijn. Zowel in je mentale- emotionele- fysieke- als spirituele bewustzijn. En de intensiteit van de online cursus bepaalt hoe diep deze healing zal plaats vinden.

 

START BIJ HET BEGIN

Dat is logisch zodat jouw gevoelsleven vanuit de basis kan helen. Als je nog nooit hebt gemediteerd vanuit reconnectie (=verbinding) is het raadzaam om dit onder begeleiding te doen. En zou ik je aanraden om met de BASIS INTUÏTIE TRAINING te beginnen. Basis Intuïtie Training leert je o.a. om vanuit jouw basis op je intuïtie en gevoel te vertrouwen. Allerlei zaken die dit in de weg staan leer je “zien” en op te ruimen. Je krijgt hierdoor een stevig fundament en daardoor maakt het je sterker en krijg je meer zelfvertrouwen. Meer informatie over deze online cursus vindt je hier

 

RE-CONNECT = LAAT JE ENERGIE WEER STROMEN

Ook als je nog nooit hebt gemediteerd vanuit het oogpunt reconnection (=herstellen en laten doorstromen van jouw energie) kun je toch een online cursus bij mij volgen. Soms volg je dit zelfstandig, maar veelal volg je een online cursus onder begeleiding via Skype.

De moeilijkheidsgraad van een online cursus / meditatie wordt aangegeven met:

Online Cursus Anita Poelman

 

LEKKER MAKKELIJK, VANUIT JE LUIE STOEL. . . 

Doordat je met je eigen energie leert werken is het heel fijn om de lessen te volgen vanuit jouw vertrouwde omgeving. Zodat je na de les niet meer hoeft te reizen. Onderschat niet hoeveel energie er in beweging gezet kan worden tijdens een les en daarom heb ik gekozen om de lessen via Skype te geven.

 

Inmiddels geef ik zo’n 11 jaar les o.a. via Skype en tot nu toe wordt dit als heel ontspannen en prettig ervaren.

 

Het aanbod van online cursus onder begeleiding is ALTIJD onderhevig aan de behoefte van mensen. Wat wil men leren op welk moment. Intuïtief voel ik dit aan, daarom fluctueert en varieert het aanbod enorm.

Wil je op de hoogte blijven vul onderstaand formulier in.

 

Nieuwsbrief Online Cursus

Ja, ik wordt graag op de hoogte gehouden via de nieuwsbrief.