fbpx

Wil jij de vertrouwde band met je hond of paard terug? Weer op 1 lijn komen met je maatje? Samenzijn vanuit de diepe band, die er ééns was?

Soms kom je door omstandigheden ongewild in een situatie terecht, die moeilijk of bijna onmogelijk lijkt te doorbreken.Een situatie die je heel verdrietig en angstig maakt, en je een gevoel kan geven te hebben gefaald. Gefaald naar het dier waar je zoveel van houdt.

En dan wil je keuzes maken die niet meer vanuit je hart komen, maar vanuit je ratio, je verstand. Omdat dit soms de makkelijkste weg lijkt. Maar is dit zo? Je merkt doordat je vanuit je verstand je hond of paard benadert er weerstand komt vanuit je dier. Zijn/haar gedrag lijkt eerder erger te worden dan te verbeteren. Waardoor jij nog verdrietiger wordt en je op een bepaald moment, zelfs frustratie vanuit onmacht gaat ervaren.  Je kunt je dan heel alleen en verloren voelen…

 • Je wilt dit patroon doorbreken en daar kun je hulp bij gebruiken.
 • Want tja, hoe pak je dit aan?
 • Hoe doe je dit? Zonder nog meer schade te veroorzaken……

Hoe kom je weer in diepe connectie met je dier?

De “Animal Healing Experience” is een 3 daagse reis, voor hoog sensitieve mensen en lichtwerkers. Je maakt deze reis samen met jouw hoog sensitieve hond of paard om oude issues, oude pijn, verdriet en wantrouwen te helen.

Dieren hebben een ziel en een bewustzijn, maken gebeurtenissen mee, verwerken dit of houden hier “pijnlijke herinneringen” aan over. Deze “pijnlijke herinneringen” bepalen mede het gedrag van je hond/paard, in het hier en nu, en dat gaan we helen. Samen met jouw hond of paard volg je deze unieke- persoonlijke- reis naar heling.

Wat kun je verwachten tijdens de “Animal Healing Experience”

 • Zowel bij jou, als je dier wordt er op een diep niveau geheeld.
 • Het is een unieke kans voor jou om “weer op 1 lijn te komen” met je dier. 
 • De diepe connectie die je voelt met je dier, krijg je terug.
 • En dat merk je direct aan je hond of paard. Hij/zij wordt rustiger en vrolijker in de omgang. En je zult ervaren dat de weg voor jullie beiden weer als een “open boek” is.

  Ik begeleid je 1 op 1 tijdens deze helende meditaties via Skype (camera niet nodig). Natuurlijk volg jij deze meditaties en je hond of paard mag hierbij aanwezig zijn vanuit haar/zijn spirit .

Dit is een unieke kans voor jou en je dierenmaatje om persoonlijke coaching en les te krijgen. Doordat jij met je hond of paard een uniek pad bewandelt, die niet altijd te verklaren is, en jij uitzonderlijke situaties met haar/hem meemaakt, heb ik besloten dit traject persoonlijk te begeleiden. Volledig aangepast aan jullie persoonlijke hulpvraag.

  1 op 1 les met healer Anita Poelman. Dit zijn lessen die ik 1 op 1 geef, omdat we allemaal “anders” zijn. Jouw weg van ontwikkeling samen met je dier is uniek. En daarin wil ik je graag helpen helen en coachen.

  Energetisch maatwerk wat alleen jou en je hond of paard past. Eén van de basisvoorwaarden voor healing is veiligheid. Op deze manier is veiligheid voor jou en je dierenmaatje gewaarborgd.

  Healing en oplossingen die naadloos aansluiten op jouw hulpvraag en van je dier.

  Persoonlijke begeleiding tijdens de lessen

  Jouw succes is mijn succes. Ook na de lessen, zolang het traject duurt, ontvang je van mij begeleiding en coaching voor jou en je dier.

 

 • Let op: Beperkt aantal plaatsen!!! 
 • 3 wekelijkse lessen van 1 uur.
 • Start: februari 2020
 • In overleg start je de cyclus op een tijdstip in de ochtend of middag. Je kunt afspreken van maandag t/m vrijdag. 
 • Via Skype (camera is niet nodig)

Inclusief:

 • 3 helende meditaties van 1 uur inclusief persoonlijke coaching 
 • 1 Persoonlijke healing van 50 minuten  voor jou en je dierenmaatje samen. Deze ontvang je aan het eind van de “Animal Healing Experience”.
 • Investering:  Op aanvraag
 • N.B. Wanneer je je opgeeft met je dier, volg je alle lessen met hetzelfde dier. En natuurlijk kun je alleen met je eigen hond of paard meedoen.

Aanmelden doe je zo*:

 1. Vul het formulier hieronder volledig in.
 2. Na ontvangst van je formulier ontvang je een bevestiging en verdere informatie over jouw persoonlijke online healing cursus “Animal Healing Experience”
 3. Wees welkom en voel je gedragen door liefde  

Aanmelden Animal Healing Experience

S.v.p. Vul onderstaand formulier volledig in.
Vertel hieronder Jouw motivatie om mee te doen. Dus wat wil je uit deze Animal Healing Experience halen voor je dier en voor jezelf.
Upload

 

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan AMC Poelman Design om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

error

Ken jij iemand die dit ook interessant vindt? Delen is helen!