fbpx

Groepshealing Angst Hond 6 augustus 2019

Alle honden zijn welkom 🙂

Thema: Angst ( harde geluiden, onweer, alleen zijn)

  • Dinsdagavond: 6 augustus a.s.
  • Tijd: 20.00 – 21.00 uur
  • Investering: € 32,50 per hond, per deelname
  • Via foto van je hond
  • Healer: Anita Poelman

Is jouw hond angstig? Bang voor onweer of harde geluiden?

Jouw hond, je maatje, als één hoopje ellende, trillend en met grote angstige ogen naar jou kijkend , in de hoop dat jij het voor hem op kon lossen. En alles wat je doet, helpt niet. Zoals je hond aan het lijden is, zo lijdt jij met hem mee. En dát wil je nu veranderen!

Een healing helpt jouw hond, de scherpe kantjes van deze “traumatische” gebeurtenis te verwerken.Samen helen in een groep met een gelijkgestemde honden (zielen) is de oplossing. 

balk-groen-breed-ik-doe-mee-knop-hart

                                    Vooraf opgeven gewenst en doe je hier.

  • Deze Groepshealing Angst bij Honden wordt gegeven via een foto van je dier.
  • Je hoeft niet te reizen, dus geen onnodige stress voor je hondje.
  • Jouw dier ontvangt de healing in zijn/haar eigen veilige- en vertrouwde omgeving
  • Een kort verslag, ontvang je na de healing.
Healing is een methode om Emotionele Pijn (trauma) om te zetten in beweging, zodat het zelfgenezend vermogen van een individu (mens of dier) weer geactiveerd wordt.

Mijn ervaring met Anita’s dieren healing:

“De dagen na de healing van Anita merkte ik een grote verandering in mezelf, een verandering in de relatie tussen Vosje en mij, en een verandering in de energie van Vos. Alsof er iets was opgelost, er energie was getransformeerd.

Vos is duidelijk minder angstig dan voorheen, en wil meer haar eigen gang gaan, in plaats van mij voortdurend in de gaten te willen houden. Zij is relaxter, ik ben relaxter.

Sinds de healing van Anita is er veel vooruitgang geboekt en doet Vos het beter dan ooit tevoren. Ze kan loslopen als we een wandeling gaan maken en kan netjes naast me blijven lopen. Ze luistert, volgt commando’s op en heeft nauwelijks meer de neiging te blaffen als de deurbel gaat of tegen ‘vreemde mensen’ op straat. En dat voor een chihuahua!

We houden van elkaar, respecteren elkaar en zijn gelukkig met elkaar!”

Dankjewel lieve Anita, voor al het mooie werk wat je doet!

Heel veel liefs! Denise 

balk-groen-breed-ik-doe-mee-knop-hart

                                     Vooraf opgeven gewenst en doe je hier.

Mijn ervaring met Anita’s dieren healing:

groepshealing angst hond“We zijn zowat steil achterover geslagen door alle bijzondere dingen die je hebt verteld over Ziggy (13), oftewel wat hij heeft verteld. Daarom was het ook, hoewel soms ongelooflijk, geweldig om al die mooie dingen te lezen over Ziggy en zijn rol in ons gezin en deze wereld. Alles komt een beetje samen zo.

Bij deze dus erg bedankt voor deze healing. Denk dat hij er erg baat bij heeft gehad, we zijn net een weekje naar Vlieland geweest en, hoewel een beetje natuur iedereen goed zou doen, Ziggy rende rond als een jonge god en had absoluut minder last van zijn lijf en leden dan voorheen. Ben erg blij voor hem”.

Lieve groet, Floor

balk-groen-breed-ik-doe-mee-knop-hart                                     Vooraf opgeven gewenst en doe je hier.

Mijn ervaring met Anita’s dieren healing:

groepshealing dieren door healer Anita Poelman“Enig opmerkelijk moment vond ik rond 10 over 8 dat hij er echt even voor ging zitten, omgekeerd op de bank zitten alsof hij naar iemand zat te luisteren, terwijl hij uit het raam keek.

Wat jij beschrijft vind ik veelal treffend!

Bedankt voor je gesprek met Billy, en de healing die je hem gegeven hebt. Ik merk zeker aan hem dat hij aanhankelijker is geworden maar ook rustiger, alsof hij merkt dat ik hem iets beter begrijp.”

Liefs van ons, Michèle

balk-groen-breed-ik-doe-mee-knop-hart                                     Vooraf opgeven gewenst en doe je hier.

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan AMC Poelman Design om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

error

Ken jij iemand die dit ook interessant vindt? Delen is helen!