fbpx

Dieren healing en verhalen uit de praktijk door dieren healer Anita Poelman

Dieren healing als oplossing voor uiteenlopende problemen bij je poes.

Liefde van dieren naar ons mensen is grenzeloos en onuitputtelijk. Dat blijkt uit onderstaand verhaal…

Hoe poes Lilly genas van jeuk via Dieren healing…

Dieren healing en verhalen uit de praktijk gaat over poes Lilly. Lilly had ongelofelijke bijt- en krabwonden in haar nek en de DA zag nog maar 1 oplossing na een heel traject van medicatie… Inslapen want dit was geen leven voor de poes. Ze werd gek van de jeuk en de eigenaresse was ten einde raad, had alles geprobeerd ook homeopathie maar niets hielp. 1 dieren healing later was poes Lilly overal vanaf… (om privacy redenen heb ik de naam van poezenmam en poes veranderd)

Jaren geleden kwam in mijn praktijk dieren healing een radeloze poezenmam Ann om hulp vragen voor haar poes. Zij was ten einde raad en had alle reguliere wegen bewandeld om haar dier te helpen.

Dierenhealing als laatste strohalm…

Poes met intense jeuk voor de dieren healing van Anita Poelman

Het poesje was pas 2 jaar oud, heette Lilly, maar had al veel meegemaakt. Het grootste probleem was dat ze zichzelf helemaal open krabde rond haar hals. Zo erg zelfs tot bloedens toe. Allerlei onderzoeken, pilletjes en drankjes had Lilly gekregen, maar niets hielp. Van reguliere medicijnen tot aan natuurlijke geneeskrachtige kruiden konden haar niet helpen. Ann was echt ten einde raad, en dacht erover om haar te laten inslapen op aanraden van de DA. Lilly had veel pijn. Daarom schakelde Ann mijn hulp in, als laatste strohalm om Lilly via dieren healing te kunnen redden.

Tijdens de dieren healing gaf Lilly ongelofelijk veel informatie. Over van alles begon ze te vertellen. Ze sprak vooral over haar diepe pijnlijke trauma’s, die ze op jonge leeftijd al te verwerken had gekregen.

Lilly was te jong bij haar moeder weggehaald. En bij het vorige gezin had ze ontzettend veel voor haar kiezen gehad. Met tranen in mijn ogen na de dierenhealing heb ik de Ann op de hoogte gebracht. Zij heeft met veel verbijstering en verdriet dit verslag (toen werkte ik nog op die manier) gelezen. En alles wat Lilly aangaf tijdens de dierenhealing waar zij behoefte aan had om van Ann te krijgen, daar gaf Ann gehoor aan.

Zo ontzettend veel werd duidelijk voor de poezenmam van Lilly.

Wonderlijk genoeg ging het vanaf dat moment steeds beter met Lilly. Haar wonden genazen. Ze ging beter eten. En ze had een enorme dosis zelfvertrouwen terug gekregen.

Dit zijn 1 van de meest diep rakende dieren healingen die mogen ontstaan, omdat de mens van Lilly haar zag in alle grootsheid de ze is. Ze gaf dit recht aan Lilly en kwam tegemoet in de behoefte van haar.

Lilly een paar maanden na de Dieren healing…

Poes jeukvrij en vol zelfvertrouwen na dierenhealing van Anita Poelman

Lilly na een paar maanden, de jeuk en bijtplekken zijn verdwenen. De hals-brace is niet meer nodig. En Lilly was vol zelfvertrouwen op pad om me te laten weten dat het goed met haar ging :).

Dieren kunnen, in hun natuurlijke omgeving, vaak zelf heel goed genezen. Echter wanneer emotionele trauma’s niet op een natuurlijke manier kunnen helen in de groep met soortgenoten, mag je als mens hierbij helpen. Daarom maakt het mij diep dankbaar om dieren healing te mogen geven. Zodat ik een schakeltje kan en mag zijn, in het welzijn van dieren, maar ook van de mens. En daarom doe ik wat ik doe.

Zit jij ook met je handen in het haar, omdat je er niet meer uitkomt hoe je jouw dier kan helpen?

Hier maak je een afspraak voor dieren healing / traject-healing voor je dier, zodat ook jij naar een oplossing kan werken voor je hond, kat of paard. En de rust weer terug kan komen voor jou en je maatje.

Voor Dieren Healing vul onderstaande formulier in:

Aanvraag Persoonlijke Healing voor mijn dier

S.v.p. Vul onderstaand formulier volledig in.
Upload

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan AMC Poelman Design om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.


N.B. Een persoonlijke healing kan géén dierenarts of veearts vervangen en bovenstaand verhaal is geen garantie voor genezing van jouw dier. Wel ondersteunt een persoonlijke healing het genezingsproces van je dier.