fbpx
reader healer Anita Poelman

Als healer is het mijn doel om dieren met mensen te helpen naar een angstvrij bestaan, zodat zelfvertrouwen en gezondheid binnen bereik zijn

Als healer is het mijn doel om dieren met mensen te helpen naar een angstvrij bestaan, zodat zelfvertrouwen en gezondheid binnen bereik zijn. Op deze pagina vindt je nog meer informatie over mij.
Hoi ik ben Anita Poelman, healer voor mens en dier en heb me gespecialiseerd in emotionele traumahealing. Een emotioneel trauma ontstaat zodra er geen kans of mogelijkheid is om een ervaring van diepe impact te verwerken. Denk hierbij aan mishandeling, verlies, verdriet, onveilige situaties vanuit je jeugd, of anders…Hierdoor ga je op stand overleven en dit geeft veel stress en zorgen. Het maakt je verdrietig en soms ook prikkelbaar. En dit is niet hoe jij bent, dit is niet wie je wilt zijn. Maar hoe dan wel?

Hiermee help ik je graag

Ik zorg ervoor dat je op een snelle- en doeltreffende manier je trauma, pijn en angst verwerkt zodat ook voor jou de zon weer gaat schijnen en er ruimte is voor jou als mens als ziel. Zorgen en stress maken je ernstig en serieus, waardoor er weinig ruimte is voor je vrolijke aard. Stress houdt je ‘s nachts wakker en maakt heel moe. Dit heeft effect op je algehele welzijn, je lichaam, en je emotionele- en mentale gezondheid. Spanning hebben, beïnvloeden jouw keuzes en laten je vaak constant twijfelen. Ik ken het allemaal.

Stel je eens voor dat…

Stel je eens voor dat je je geen zorgen meer maakt. Dat je buikpijn van de stress weg gaat, jij je lichamelijk sterker gaat voelen en je altijd de juiste keuze kan maken die goed is voor jou. Zodat je uitgerust en opgewekt wakker wordt en aan een nieuwe dag begint. Wat je uitstraalt trek je aan.

  • Hoe zou het voor je zijn als mensen je met veel liefde en respect zouden behandelen, als zij anders en positiever op je gaan reageren waardoor jouw zelfvertrouwen groeit.
  • Wat voor gevoel zou het je geven als jij eindelijk die stem diep van binnen kan gaan volgen. Nee durft te zeggen zonder schuldgevoel en je weer heel goed je grenzen weet aan te geven naar de ander. Hoe zou dat voor jou zijn, en hoe zou je leven er dan uitzien, wat zou je doen?

Ieder mens is anders en dat maakt soulhealing ook zo bijzonder. Het is een energetische helingsproces op maat van jouw ziel. Op jouw “natuurlijke tempo” verwerk je stap-voor-stap emotioneel- en mentaal trauma. Soms zal je ziel ook aanwijzingen geven met betrekking tot bepaalde fysieke voeding, waardoor jij je lichamelijk nog beter gaat voelen. Je hoeft niet meer door diepe dalen van gevoelens en emoties, jouw ziel bepaalt.

Zo groeit jouw zelfvertrouwen en komt er rust in je hoofd, zodat je hart vaker Ja kan zeggen en je acties daarop aansluiten…

Soulhealing is altijd rustgevend en je zal merken dat je de nacht erna beter slaapt en uitgeruster en vrolijker wakker wordt. Ik ben altijd open en transparant naar jou tijdens onze healing sessies, anders zou ik je niet kunnen helpen. Jouw genezing en heling hebben mijn prioriteit, dat is mijn doel als healer. Ik heb een gruwelijke hekel aan: jou aan het lijntje houden door je tig-x voor hetzelfde probleem terug te laten komen.

Snel en direct resultaat met Soulhealing…

Ik help je snel en direct, op het tempo van je ziel, want helen met de snelheid van het licht doet natuurlijk ook iets met je lichaam. Je ziel is fijnstoffelijk en kan iedere verandering en heling direct integreren. En je lichaam echter is grofstoffelijk en zal wat meer tijd nodig hebben om dit te kunnen doen. Daarom is het belangrijk om na de healing je tijd te nemen en rustig aan te doen.

Dit maakt jou sterker

Iedere healing maakt jou sterker en ik streef er persoonlijk (als healer naar om jou zo snel mogelijk naar een staat van onafhankelijkheid te brengen waarin je meester wordt over je eigen gevoelsleven. Waardoor overmatige onzekerheid, twijfel, angst en verdriet tot het verleden te laten behoren. Jouw ziel heeft prioriteit en zij bepaalt jouw mate van vooruitgang en ontwikkeling, ik stem me hierop af en heb een diep respect en liefde naar jouw persoonlijke- spirituele- mentale- en emotionele ontwikkeling.

Healing gaat met de snelheid van het licht en daarom heb jij na 1 traject direct resultaat!

Soulpromiss!

Diepe geheimen

Tijdens Soulhealing hoef je niet bang te zijn dat ik diepe- geheimen van jou zie, alleen informatie over hoe je kan helen en genezen van trauma. Daar ga ik mee aan de slag als healer samen met jouw ziel, je licht en je kracht.

Waarom jou helpen mijn passie is?

Pijn, verdriet, onmacht en het gevoel hebben niet begrepen te worden en er alleen voor te staan zijn mij niet vreemd. Dit is mijn persoonlijke verhaal en weg naar heling en genezing:

Heerlijk uitwaaien aan het strand, helpt om mijn zorgen en verplichtingen even te vergeten. Daar zat ik dan, in mijn uppie, op het strand, de wind blies door mijn haar en tranen liepen over mijn wangen. Ik voelde me zo “verdomd” alleen. Nog nooit heb ik me zo eenzaam en verloren gevoeld als op dat moment. Op mijn 25e ontdekte ik eenlees hier verder…

Jouw emotionele vrijheid is mijn prioriteit

Heel graag neem ik jou stap-voor-stap mee… naar je binnenwereld waar al jouw antwoorden en OPLOSSINGEN liggen!

Natuurlijk bepaalt jouw ziel je levensloop, daar heb ik niets op in te brengen, echter als je…

…wordt meegenomen naar het licht van je ziel, weet ik dat jij…

  • antwoorden krijgt,
  • dat je rustiger en ontspannen wordt,
  • beter gaat slapen,
  • meer energie krijgt en…
  • je vertrouwen terug krijgt!

Hieronder kun je afspreken om eens kennis te maken met healing en mijn werkwijze…

Boek hieronder jouw Kennismaking Soulhealing Sessie.
Een kennismakingssessie duurt 25 minuten en het tarief is 30,= Euro vooruit te voldoen.

.

Dieren zijn belangrijk in mijn leven, daarom…

.. is het mijn doel als healer om zoveel mogelijk dieren te helpen naar een angstvrij bestaan. Om ze te helpen het leed te verwerken wat hen door derden is aangedaan. Dieren zijn een uiting van pure liefde, kennen geen dubbele agenda en zijn altijd oprecht en eerlijk in hun gedrag.

Een goed voorbeeld van leren in de praktijk is dit verhaal van poes Lilly.
1. omdat ze me nog meer inzicht gaf in hoe emotionele- en mentale trauma’s dieren erg ziek kunnen maken.
2. hoe ze via dieren healing genas.
Haar verhaal lees je hier…

Ik hou van…

Dieren en mensen. Buiten zijn met regen of zonneschijn, maakt me niets uit. Lachen, natuurdocumentaires, detective films, maar ook Romantische Comedies

Fotograferen en schilderen en dan vooral bloemen, dieren en natuur. Wel op mijn eigen authentieke manier. Zoals je hieronder ziet…

Fantay Landscape “Zoek de diertjes” maart 2021 Anita Poelman

Qigong aan het strand of in de duinen, alleen zijn met de elementen of een qigong sessie samen met een groep.

Vanaf 1 mei kun je samen met mij een Soulhealing Beach Walk maken, waarvan ik hieronder een impulsief filmpje heb gemaakt. Hier geef je je op!

Wildplukken, zelf mijn geneeskrachtige kruiden plukken. En al deze kennis delen met geïnteresseerden, om gezondheid te bevorderen. Hieronder mijn allereerste filmpje. Ik heb er zelf hard om moeten lachen, maar de boodschap is wel serieus en sta er volledig achter 🙂 Abonneer je op mijn kanaal dan mis je niets van deze serieuze en hylarische filmpjes 🙂 🙂 🙂

Ik hou ook van handwerken, van wol spinnen tot aan kastjes oppimpen.

Ik hou niet van…

Mensen die zonder iets geprobeerd te hebben een oordeel hebben.

Onrecht, en dieren of elkaar opzettelijk pijn doen.

Mijn levensmotto…

“Ervaring is de beste leermeester”

Ik hoop oprecht dat je nu een iets beter beeld van mij hebt, wat mijn doel als healer en soulcoach is. En hoe ik jou en je dieren graag help naar angstvrij bestaan en veel meer zelfvertrouwen! Stapje-voor-stapje samen groeien op jouw unieke pad van spirituele ontwikkeling.

Soulhealing is maatwerk voor je ziel!

Healing voor dieren geeft jouw dier alle ruimte om zijn ongemak en ongenoegen kenbaar te maken. Op een manier die zowel je dier als jou verder helpt, naar een goede gezondheid en harmonieuze band, dat is mijn doel als healer.

Let’s Save The Universe for All

Healer Anita Poelman

Ontvang GRATIS 4 weken
Channelling Wilde Dieren

Nog meer lezen over mijn persoonlijke pad van ontwikkeling naar Dieren Healer…
Klik Hier…