fbpx

DISCLAIMER READING –  READING-HEALING  –  SOULHEALING – VOOR MENSEN

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID !

Ik, Anita Poelman, ben geen arts, psycholoog, psychotherapeut, homeopaat of holistisch geneeskundig arts. Van al die zaken heb ik geen verstand. Noch heb ik de intenties me als zodanig voor te doen of tot het volgen van een opleiding in deze richting.

Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit het gebruik van de kennis en adviezen uit de gesprekken die ik met u voer en/of de reading-healing die aan u wordt gegeven.

DISCLAIMER READING HEALING VOOR DIEREN

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID !

Ik, Anita Poelman, ben geen veterinair (dierenarts), paraveterinair, diergeneeskundige, psycholoog, psychotherapeut, homeopaat of holistisch diergeneeskundig arts. Van al die zaken heb ik geen verstand. Noch heb ik de intenties me als zodanig voor te doen of tot het volgen van een opleiding in deze richting. Mijn motivaties tot het aangaan van gesprekken met dieren zijn:
– om eventueel een bijdrage te kunnen leveren in het welzijn van de relatie tussen mens en dier.
– En om op deze wijze dieren en mensen te helpen, en om mezelf te kunnen ontwikkelen

Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit het gebruik van de kennis en adviezen uit de gesprekken die ik met dieren voer en/of healingen die aan dieren worden gegeven.

DISCLAIMER: CURSUSSEN:

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID !

Anita Poelman  aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade voortvloeiend uit het gebruik van de kennis en adviezen uit de te volgen cursussen, en de eventuele adviezen die door mede cursisten en/of door Anita Poelman ter overdenking worden meegegeven.