fbpx

Honden healing en verhalen uit de praktijk door dieren healer Anita Poelman

Honden healing en verhalen uit de praktijk door dieren healer Anita Poelman

Liefde van dieren naar ons mensen is grenzeloos en onuitputtelijk. Dat blijkt uit onderstaand verhaal…

Hoe hond Max (Stafford) genas van maanden diarree…

Honden healing en verhalen uit de praktijk gaat over hond Max. Max is een jonge hond die maanden achter elkaar aan de diarree was, waardoor het voor de eigenaren een onhoudbare situatie werd. Iedere dag weer, spanning en verdriet bij de eigenaren en Max voelde zich ook niet goed.

Meerdere keren werd de DA ingeschakeld. Max kreeg een wormenkuur. Op Giardia werd Max helaas positief getest en kreeg hiervoor medicatie. Echter dit alles heeft niet geholpen. De diarree bleef. Toen over op andere voeding, maar ook dit hielp niet. Max bleef aan de diarree, werd ook lusteloos, en de eigenaren dachten erover om Max te herplaatsen. Dit maakten hen intens verdrietig, maar ze wisten gewoon niet meer wat ze konden doen voor Max…

En toen schakelden ze mijn hulp in om Max te helpen via honden healing.

Wat is honden healing?

Honden healing is een alternatieve manier van helen en genezen via energie. Op geen enkele manier vormt dit belasting voor de hond, mits uitgevoerd door een professioneel healer en waarbij het belang van de hond voorop staat. Een dier kan ook te ziek zijn om healing te ontvangen en een goede healer houdt hier rekening mee. Honden healing is snel en doeltreffend, en wordt gegeven op afstand. Lees hier meer…

Wij en onze Stafford Max willen jou uit de grond van ons hart bedanken voor de honden healing die je gedaan hebt bij onze hond Max op 24 februari 2021.

Laatste redmiddel voor Max…

Healing diarree hond Max

Bazin Gina over Max: “Wij kregen Max toen hij drie maanden was en vanaf dat moment was het alleen maar ellende met zijn darmen. Gemiddeld twee tot drie keer in de week konden wij de gang ontsmetten omdat hij diarree had, om gek van te worden en ook heel zielig voor Max. Wij hadden alles geprobeerd, diverse soorten voer, zelfs glutenvrij maar niets werkte. Ik ben toen gaan zoeken wat ik nog voor Max kon doen en kwam bij jou terecht.

Max had op zijn jonge leeftijd al heel veel meegemaakt. Hij kwam uit het buitenland. Echter Max had niet zo’n goede start in zijn leven. Hij liet heel gedetailleerd weten waar zijn pijn en verdriet mee te maken hadden. Emotioneel- en mentaal trauma kwam naar voren en Max vertelde hoe we dit konden oplossen via honden healing. Ondanks al zijn intense verdriet liet hij weten dat het goed zou komen. De diepe trauma’s hebben we geheeld en ook zei hij dat de diarree zou stoppen.

Gina: "Op 24 februari 2021 heb jij hem een healing gegeven van ruim 1 uur en het verslag wat ik daarna van je ontvangen heb, heeft ons echt verder geholpen.

Al je adviezen die je via Max en zijn honden healing  binnen had gekregen, hebben wij opgevolgd.

Na twee dagen zag ik verandering in zijn ontlasting en na vier dagen na de healing is de diarree gestopt."

Max na de healing…

Snelle alternatieve genezing van diarree bij hond door honden healing


Reactie Bazin Gina: We waren matig enthousiast omdat wij bang waren dat dit weer tijdelijk zou zijn en de diarree weer terug zou komen.

Gelukkig is dit niet gebeurd. We zijn nu 17 maart 2021 en Max is een vrolijke/speelse hond en de diarree is tot nu toe niet meer terug gekomen.

We zijn je zeer dankbaar dat je Max geholpen hebt op alternatieve wijze, waardoor hij nu zichzelf kan zijn en een lieve- speelse hond kan zijn. Zonder daarin belemmerd te worden door zijn gezondheid.
Een lieve knuffel van ons maar vooral van Max, liefs Gina.

Natuurlijk genezingsproces van Dieren…

Dieren kunnen, in hun natuurlijke omgeving, vaak zelf heel goed genezen. Echter wanneer emotionele- en mentale trauma’s, zoals pijn, angst en verdriet niet op een natuurlijke manier kunnen helen in de groep met soortgenoten, mag je als mens hierbij helpen. Daarom maakt het mij diep dankbaar om honden healing te mogen geven. Om een schakeltje te mogen zijn in het genezingsproces van dier en mens.

Wil je snel Hulp voor jouw Hond…?

Hier maak je een afspraak voor dieren healing / traject-healing voor je hond, zodat ook jij naar een oplossing kan werken voor je hond, kat of paard. En de rust weer terug kan komen voor jou en je maatje.

Voor Honden Healing vul Onderstaande Formulier in:

Aanvraag Persoonlijke Healing voor mijn dier

S.v.p. Vul onderstaand formulier volledig in.
Upload

* Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan AMC Poelman Design om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.N.B. Een persoonlijke healing kan géén dierenarts of veearts vervangen en bovenstaand verhaal is geen garantie voor genezing van jouw dier. Wel ondersteunt een persoonlijke healing het genezingsproces van je dier.