fbpx

Delen is helen

Ik zeg het vaak genoeg en meen dit ook. En vanmorgen kreeg ik hierin bevestiging van ons aller moeder, Moeder Aarde. Regelmatig beoefen ik qigong, het is heerlijk om te doen en mijn lijf wil eigenlijk niets anders. Het is een manier van bewegen waarbij al je meridianen (energiebanen) worden geopend. En door dit openen van deze banen, gaat alles “letterlijk” stromen. Je laat hierdoor overtollige spanning los, organen worden als het ware gemasseerd en emoties mogen vrijuit stromen  en losgelaten worden. Je lichaam reageert vanuit zijn meest natuurlijke staat en als je je hieraan durft over te geven, brengt het je heel veel. Op allerlei gebied. Ik spreek over durven, want het ziet er soms echt raar uit. Al die spontane bewegingen…  Maar what the f… ik doe dit omdat mijn lijf zich hier goed bij voelt. En als mijn lijf happy is ben ik dat ook. En happy cellen nemen goede voeding op en voeren afvalstoffen af.

Als een klein mensje…

Dus zoals gezegd, was ik bezig met mijn oefeningen en ik voelde dat ik steeds een laagje dieper ging. Op een bepaald moment “zag” ik de energie van Moeder Aarde als een heel klein mensje. Ze stond voor me en vroeg me om te luisteren. Te luisteren naar wat zij te delen had…

delen is helen met healer Anita Poelman

Ik werd stil en er was communicatie van wezen naar wezen, van hart naar hart, van ziel naar ziel en van bewustzijn naar bewustzijn..

De laatste tijd doet het me veel verdriet om te zien hoe de natuur veranderd van levendig en vrolijk in somber en doods. Op mijn vraag waarom alles zo aan het verbranden is…. gaf ze me dit als antwoord.

Ik ben de moeder, de moeder van al het leven, ik zorg voor jou zoals een moeder dit doet. Ik geef je de juiste voeding, geheel belangeloos met 1 reden om jou te helpen groeien. Volwassen worden zodat je datgene mag doen, waarvoor je dit leven hebt gekregen.”

Onze fysieke voeding bestaat uit alles wat de natuur en dus Moeder Aarde ons geeft. Maar doordat velen van ons geen interesse hebben in gezonde voeding en wat er spontaan in de natuur groeit, wil eten, zal de energie van richting gaan veranderen. Dit is een normale stap in de evolutie. En zo is het nu ook met het gele, verdorde gras die eens zo stond te stralen als mooie groene weide.

Paarden

Delen is helen Moeder Aarde in gesprek met healer Anita Poelman

Toen vroeg ik haar ook naar de paardjes op de Oostvaardersplassen. En de tranen stroomden inmiddels over mijn wangen. Ik liet ze maar komen, kon het ook niet stoppen, en wist ook dat dit met mezelf te maken had.

De paardjes en alle dieren op de Oostvaardersplassen zijn het “schoolvoorbeeld” over wat er met “delen is helen” bedoelt wordt.

Doordat alle kennis hierover niet op een tijdig stadium is gedeeld met alle betrokkenen is het resultaat zoals het nu is. Het niet willen delen van cruciale kennis die de hele mensheid helpt is een actie van het ego. Het ego heeft altijd allerlei redenen waarom er niet gedeeld mag worden. Vaak heeft dit met lagere emoties te maken, zoals macht, hebzucht, het gevoel willen dat iemand of organisatie bijzonder is, etc.”

Dieren sterven een langzame dood. Mensen sterven een langzame dood.

Delen van alle kennis die je hebt doe je om Moeder Aarde juist te helpen. Moeder Aarde is niet van ons, wij zijn van Moeder Aarde. Wij hebben als spirit besloten om hier te komen zodat we mogen leren, en om goed voor onze leermeesters (Moeder Aarde en haar natuur zoals planten, dieren en mensen) te zijn. Onze Moeder Aarde zal altijd zorg voor ons dragen en iedere ziekte is te helpen genezen met wat zij ons te bieden heeft.

Onvoorwaardelijk delen

Onvoorwaardelijk delen waterval

Het is dus ieders taak om alle kennis die je hebt, onvoorwaardelijk te delen. En door dit onvoorwaardelijk delen, kan er geheeld worden. Je helpt hiermee Moeder Aarde in haar evolutie, wat ook evolutie voor ons mensen betekent.

En natuurlijk ook ik heb zo mijn excuses om niet alles te willen delen. Maar door deze “waardevolle ervaring” heb ik wel het inzicht gekregen dat delen rijkdom is en niet zoals mijn ego me soms voorspiegelt…. “wie zit nou op deze informatie te wachten, en wie ben jij dan om dat te vertellen…. en nog meer van die vooroordelen…

Vandaar mijn wens voor ons allemaal, laten we gewoon spontaan delen wat onze wijsheid ons ingeeft. Ieder mens is een “kostbaar” schakeltje in het grote geheel. Er is genoeg voor iedereen.  En het delen van belangrijke informatie en liefde brengt een stroming op gang die niet meer te stoppen is. Die ons allemaal in vrede laat leven. We helpen hiermee Moeder Aarde en onszelf.

Het geeft rust en vrede, liefde en kracht, saamhorigheid en geluk….

Wil jij delen in liefde, geluk en harmonie en weten wat jouw volgende stap is, een persoonlijke healing voor jou geeft je alle antwoorden.

In lakech, jij bent een andere ik en ik ben een andere jij

Anita

Please follow and like us:
Delen is helen
Getagd op: